Skip to main content

Hjælp til den rette ernæring for din hest

Alle ved, at en sund hest har en glansfuld pels og gennemgår regelmæssige pelsskifte i løbet af forår og efterår. Disse tegn, sammen med hovens tilstand, er tydelige indikatorer for hestens trivsel. Derfor er korrekt fodring essentiel for din hests sundhed.

Jeg tilbyder konsultation, vejledning og hjælp til at udforme en ernæringsplan, der passer til netop din hests behov.

Læs mereSe priser

Hjælp til din hests ernæring fra en ekspert med uddannelsen i orden

Veterinær ernæringsterapi

Jeg laver en grundig analyse af din hests trivsel, samt en grundig analyse af hestens nuværende foderplan. Herefter udarbejder jeg en ny foderplan med fokus på at løse de nuværende problemstillinger for din hest og dig.

Jeg arbejder ikke for et foderfirma og er derfor upartisk i min vejledning og analyse.

Certificeret veterinær ernærings terapeut

Som veterinær ernærings terapeut er jeg uddannet til at lave en analyse af din hests trivsel, set ud fra et helhedsperspektiv.

Uddannelsen er uafhængig af et foder firma, det vil sige at du får en upartisk foder og grovfoder analyse.

Er det nødvendigt at udarbejde ny foderplan, er denne ligeledes upartisk.

Når en foderplan udarbejdes vil grovfoderet altid være basis/fundamentet i din foderplan. Ud fra kvaliteten af dit grovfoder suppleres med andre produkter, for at højne kvaliteten og næringsindholdet.

På denne måde bliver der korrekt balance mellem protein, fedt, kulhydrat og vitaminer og mineraler, samt de meget vigtige begrænsende aminosyrer methionin, threonin og lysin.

Pris

Konsultation, rådgivning og udarbejdelse af foderplan.

Pris: 750,- DKK

Inkl. moms og kørsel.

Kontakt mig

Har du spørgsmål eller andet, skal du være velkommen til at sende mig en besked via formularen eller direkte på dr@doitrighthorse.com eller fange mig på 50 49 36 80